Lej en sal

Glostrup Bio har faciliteter til at afholde konferencer i tidsrummet mellem kl. 8 og 16 på hverdage. Det vil også være muligt at afholde konferencer kombineret med visning af biograffilm enten om dagen eller om aftenen, kun fantasien sætter rammer.

Vi har plads til 250 personer i salen, og med god plads til foredragsholder eller anden optræden på vores flotte 40 m2 scene foran lærredet.

Vi har flere tilbud på bespisning. Ved konference op til 50 personer kan spisning ske siddende i vores foyer. Ved konferencer med mere end 50 personer, vil det være stående bespisning i foyeren eller i salen (dårligt gående kan selvfølgelig benytte foyeren).

Vi har de helt rigtige tekniske faciliteter til afholdelse af konferencer. I omgivelserne af vores hyggelige biografsal, kan vi med vores nye scene, vores kraftige projektor og rigtige biograflyd, tilbyde en helt speciel ramme omkring ethvert arrangement. 

Hvis du er interesseret i at få mere information eller få en aftale om konference eller andet arrangement hos os, kan du kontakte biografleder Lotte Warming på telefon 43 96 08 06, eller på mail til glostrupbio@glostrupbio.dk.